Pages

Friday, January 4, 2013

Tästä Se Lähtee...

Nimittäin projekti hiusten kasvatus! Tuli ikävä hiuksiani jotka omistin vuoteen 2009 asti. Ja sisko leikkas kakshaarasia poijes, jonka jälkeen tuli itku. Hiukset yletty miltein olkapäille asti, ennen leikkausta reilusti yli rinnan!

Äsken tein viimesen hiusten tasotuksen, tai no, jos sitä nyt sillä nimellä kutsua. On kaikkee muuta kon tasanen, mut ite oon tyytyväinen, tyytyväisempi kon kävisin kampaajalla. Onkohan kampaajilla kuulossa aina vikaa tai sitte ymmärryksessä (ei pahalla kampaajia kohtaan) Mutta tuntuu, että aina ko menee sinne ja sanoo että otetaan vähän kakshaarasia poijes, max 1,5cm, kotia tultaessa on noin puolet enempi leikattu kuitenki. Joten oon nyt ite pätkiny hiuksiani kolmisen vuotta.
Sinänsä hiukset ei oo miulle niin tärkeet vaikka ei ny täysin suorassa ookka, mut joteski se o aina pahempi jos joku muu kon ite on menny pilaamaan ne, silloin on joku ketä syyttää.

Tällä hetkellä hiukset yrittää kiriä tissien kohalle, mut matkaa sinne vielä on jonki verta. Haluaisin vähän tissien alapuolelle ylettävät hiukset. Oiskoha siinä joku 10 - 15cm'n matka vielä sinne. Ja miun hiusten kasvu tuntuu olevan ihan täysin seisahtunu, mut jotain edistystä oli tapahtunu puolen vuoden aikana, jonka menin just leikkaamaan poijes.

Mut anyway, asetetaan tavotteet ja pidän peukkuja että onnistuis. Vuoden päästä miulla on tissien alapuolelle ylettyvät hiukset! Ihan varmasti!

Kaikki kihartimet, suoristusraudat, föönit, sakset, tupeeramiset ja ponnarit jää poijes! Ponnari ihan vaan sen takia kon oon alkanu miltein aina hiukset kiinni, nyt alkaa elämä vapaiden hiusten kanssa ja toisekseen en tiiä onko tää totta vaiko vaan oman pään sisällä oleva luulo, mutta en halua että katkon hiuksiani ponnarin avulla.

Eipä oikeestaan hiusten kasvuun mitään poppakonsteja oo (ainaka mitään kovin suuria) joten ei auta muutako o odottelemaan 'uusia hiuksia'.


No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡