Pages

Thursday, April 25, 2013

Buzzador: Veet Kampanja

Pääsin ensimmäiseen kampanjaan Buzzadorina! Ja tuotepakettina on Veet -tuotteet. Buzzadorina toimiminen antaa mahdollisuuden saada erillaisia tuotteita kotiin testattavaksi ja jakaa tietoa siitä vaikka, sosiaalisen median kautta tai sitten voi viettää jotain aiheeseen sopivia kaveri-iltoja ja kertoa heille testattavista tuotteista. Testaajien on kerrottava oma rehellinen mielipiteensä.

Eilen sain siis paketin erillaisia Veet ihokarvojen poistotuotteita ja kokeilin Veet Suprem' Essence voide tuotetta. Voide levitetään kuivalle iholle paketissa tulevan sienen avulla ja annetaan vaikuttaa pari minuuttia. Paketin ohjeen mukaan sen jälkeen voi mennä jo suihkunpuolelle ja antaa vaikuttaa vielä pari minuuttia. Voidetta saa pitää maksimissaan vain 6min iholla. Kun aine on ollut sopivan ajan pestään se pois sientä käyttäen ja samalla ihokarvat poistuu.


Omasta mielestäni kokeilemani Supreme Essence toimi ihan hyvin. Sääret tuntuivat silkkisen pehmeiltä. Tuotetta oli helppo käyttää ja itselleni sopiva vaikutus aika oli n. 4-5 minuuttia.  Ja pakkauksen mukana tullut sieni toimi kaikissa tarpeissa hyvin.  

Kuitenkin suihkun jälkeen iho tuntui hieman tahmaiselta, mutta  Hair Minimising Body Lotion poisti tuon tahmaisuuden. Voiteessa oli mukava, ei liian voimakas tuoksu sekä sisälsi aloe veraa.  



Ja parin viikon päästä pääsen Buzzailemaa ko tuttuja tulee kylään! Mitähä mieltä ne on näistä tuotteista? 

No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡