Pages

Saturday, October 6, 2012

Kilometrejä kasaan

Nyt se on taas alotettu, juokseminen! Eilen herättii aikaseen, tai no miltei aikaseen ja läksittiin juoksemaan joelle ja tunti oltiin liikkeessä. Tosin sinä aikana monta kertaa oli sellain olo että KUOLEN! Kauhia yskä ja juokseminen ei ehkä oon ihan paras yhistelmä, mut ko päästiin kotia ja kon pääsi suihkuu olo oli mitä mahtavin, sain viimein itteni liikkeelle.

Nyt sää on ihanasti alkanu kylmenemää, päivällä vieläki voi mennä topilla ja hameella tai mekolla, mitä ikinä haluuka pitää päällään, lämmintä on, mut illat on kauhian kylmiä, silloin oon pakattuna kaikkiin mahollisiin vaatteisiin ja onneks ens viikolla on tulossa lisää vaatteita suomesta, ei ny hirviästi, mut saan miun Jumpsuitin,  talvi korkkarit ja jätti-iso huppari!

Jump suit on uus, äitipuoli tilas sen muutama päivä sitte, ei tarvii ainaka jäätyä talvella toivottavasti. Talojen lämmitys ei aina oo nii parasta Italiassa talvella ja varsinki ko kylppärin ikkuna pitää pitää auki aina suihkun jälkee, et se pääsee kuivumaa, ilman homehtumista. Katotaa miten selviin tästä talvesta (;




No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡