Pages

Sunday, March 10, 2013

Ripsiä






Viime yönä löysin jotain vanhoja tekoripsiä ja ripsiliimaa kaapista, aloin leikkimään niiden kanssa. Omat ripset on ihanan pitkät, tosin ei haittais vaikka ois ihan pikkusen tuuheemmat. Mutta kuitenkin, ripset oli hienot paketissa, todella pitkät, oikeestaan ihan yliluonnottoman pitkät, silti näytti hienolta paketissa.

Muutaman minuutin väsäyksen jälkeen oli ripset saatu omien ripsien päälle. Kuvista huomaa, että kauhian usein en oo näitä irtoripsiä laitellu. Ainaki ite huomasin heti että omat ripset näkyy alta, no mutta ei sillä niin kauhiasti haitannu, kon kokeilin näitä vaan ihan omaks iloks, jos ny niinkään voi sanoo, mut sisätiloissa pysyin koko sen ajan kon nää ripset oli naamalla, eli sen huikeet 15min!

Ite en tykänny ollenkaan ripsistä, ainaka omassa naamassa. Ihan liian pitkät ja naama näytti oudolle. Ja ripset häiritsi aika paljonkin kon oli niin pitkät, teki koko ajan mieli huitasta pois naaman edestä. Tästä lähin pysyttelen ihan omissa ripsissä. Ihan tarpeeks hyvät on (:

Nää ripset on Inglotin myymälästä ostetut, kaks tai kolme vuotta sitten. Saattaa ehkä vieläkin olla myynnissä, en oo ihan varma, mut ainakin vuos sitte vielä bongasin sieltä näyteikkunasta.
Ripsiliimakin on sieltä samaisesta kaupasta ostettu, hintaa tais liimalla olla silloin 15 - 20e ja vieläkin toimii!

***

Last night I found some old fake lashes and I started to play with them. My own lashes are long, but they could be a little thicker. Anyway, the lashes were beautiful in a package, really long, actually looking unnatural, but still were pretty nice in the package. 

After couple minutes of working with the lashes I got the on the right place. On the pictures you can see that I'm not so using these so often. At least I noticed my own lashes under the fake ones, but it doesn't matter, cause I stayed inside the entire 15min I had these on! 

I didn't like the lashes, at least on my eyes. They're way too long and too unnatural. The lashes were on the way all the time, I wanted to swipe them away. From now on I will stick with my natural lashes. They're good enough for me (: 


No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡