Pages

Monday, April 8, 2013

Magneettikoru





Mainittin viime postauksessa, et sain kummitädilt magneettikorun lahjaks. Ite en tähän usko, mut oon kuullu et ne o hyviä terveydelle.

Pitäis vaikuttaa niveliin, jos on reumaa tai muita nivelsairauksia, kipuja pitäis lievittää, parantaa unen laatua, väsymykseen, stressiin, migreeniin ja muutamiin muihinkin asioihin.

Jotenka ite en usko tohon, miten joku koru voi vaikuttaa tollain? Mut niin ne monet ihmiset vaan uskoo siihen. Kuitenkin jokaisella on omat mielipiteet, jokainen uskoo mihin haluaa. 

Miten uskotteko te noihin magneettikoruihin ja että ne oikeesti auttaa? 


***

I mentioned on the last post that I got a magnet bracelet as a gift from my godmother. I really don't believe those things about this bracelet. But many people actually believes and think that they're good for health and helps for several symptoms. 

This bracelet should work for joints, if you're rheumatism or some other joint disease, better quality of sleep, help for migraine, tiredness, stress and some other symptoms. 

So I really don't believe in this, how one bracelet can effect like this? But many people believes in these jewels.  Anyway, everyone can believe what they want, I dont, at least not yet. 

How about you, do you believe power of these jewels? 


4 comments:

  1. ei kai ne oikesti tehoa, tai siis miten ne muka tehoaisi? :D Ei meidän veri nyt ihan mitään rautamassaa ole

    ReplyDelete
  2. Jotkut ihmiset pitää niin tiukasti siitä kiinni, et ne oikeesti auttaa ja jos sanoo että ite ei usko sitä ni nehä nousee kauheelle puolustus kannalle.Mut samaa mieltä oon siun kaa!

    ReplyDelete
  3. Hei, miulla on tuommonen ihan samanlainen :-D ostin joskus pari vuotta sitte ko oli myyjä käymässä siinä kaupassa jossa olin töissä :-) kauheesti ihmiset on sitä mieltä et ne auttaa, se että onko se placeboa vai mitä ni on sitte eri juttu mutta väliäkös sillä jos kokevat apua saavansa :-D mut magneettipantoja on käytetty hevosillakin esim. jalkaongelmissa ja väitetty että niistä ois apua. Mie en periaatteessa epäile etteikö magneetti vois jollain lailla vaikuttaa verenkiertoon, mutta ihan tohon kaikki ongelmat poistavaan vaikutukseen en kyllä usko :-D

    ReplyDelete
  4. Boh, mitää se oikeesti auta : D toivoin et ois auttan nukkumiseen, mut iha samallailla oon kaik yöt hereillä...

    ReplyDelete

Feel free to leave a comment ♡