Pages

Monday, November 16, 2015

Urban Decay Cosmetics

Tästä merkistä on tullu yks mun lemppari meikki merkeistä, johon tutustuin sattumalta noin vuosi sitten. Urban Decay, amerikkalainen brändi Californiasta, jolla on miun ilokseni ja surukseni myymälä täällä Lontoossa Covent gardenissa. 

Tuotteet on erittäin ihania ja yleensä tulee jotain ihan must ostettavaa noin neljän kuukauden välein, ens viikolla on tulossa Urban Decayn ja Gwen Stefanin yhdessä tuottama luomiväripaletti. Ihania värejä on tulossa siihen! Sehän oli pakko varata ittelle pari viikkoa sitten, että varmasti saa sen. Mitä luultavammin on tulossa siitä postaus kunhan saan sen käsiini ja pääsen testailemaan. 

Mutta nyt Urban Decayn tuotteisiin yleisisti. Eli kaikki tuotteet mitä ite omistan ja on tullu kokeiltua niin on erittän hyvä laatusia, ei oo ollu mitään valittamista. Ja pääasiassa ne on kestäny vähintään 4 kuukauden ajan ennen kun oon joutunu ostamaan uusia. 

Tällä hetkellä oma suosikki Urban Decayn tuotteista on Naked 2 luomiväripaletti sekä Afterglow 8-Hour Powder Blush väriltään Quiver ja Score. 

Naked 2 paletissa on ihania värejä ja vähän kimalletta seassa ja muutama ihan mattavärikin löytyy siitä. Pääasiassa sävyt menee vaalean ruskeesta mustaan. Sillä paletilla saa luotua niin montaa ihanan näköstä lookkia, aina pitää miettiä aamulla vähän aikaa ennenko alkaa mitään tekemään


Poskipunat on myös niin ihanat, en oikeen ees osaa valita kummasta väristä pidän enemmän, Quiver on ihanan punainen ja Score luonnollisen vaaleenpunainen pienellä kimalteella. 







No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡