Pages

Sunday, November 22, 2015

Urban Decay: Spectrum Palette

Viikonloppu meni liian nopeesti ja loma melkein loppu. Perjantai ja lauantai meni suurinpiirtein shoppaillessa ja opiskellessa.
Perjantaina pistäydyin käymää Debenhams:lla, Urban Decay:n osastolla ja mukaan tarttu Spectrum luomiväripaletti.
Paletissa on kirkkaita värejä, sinistä, vihreän sävyjä, pinkkiä ja sitten muutama eri ruskean sävy vähän tasaamassa että kaikki ei oo niin kirkkaita värejä.

Vielä en oo päässy kokeilemaan ihan kaikkia värejä, eilen kokeilussa oli sinisen sävyt ja tänään violetit. Tällä hetkellä oon niin tykästynyt siniseen, joten omasta mielestä se näytti paremmalle kuin tän päivän violetti meikki. Huomenna ois kokeilussa pinkit sävyt !

Viimesimmässä kuvassa näkyy, että paletin väreissä on erittäin hyvä pigmentti, elikäs ihan pieni hipaisu silveltimellä ja aina tarvittaessa voi sitä aina lisätä.

Huonona puolena paletissa on se, että sen kansi ei oo kiinnitetty mitenkään sen alaosaan, joten se tipahtaa aika helposti pois. Joten se ei oo ehkä parhain paletti ottaa matkalle mukaan.
Ja sellainen asia mitä oon muiden kuullu sanovan paletista on, että siihen ei oo tullu mitään kovin uusia värejä, mut omalle kohdalle se ei haittaa, koska se on oikeestaan ensimmäinen luomiväripaletti kirkkailla väreillä jonka oon ostanut.


Huomasin, että on mahdollista ostaa UD:n tuotteita Sokoksen verkkokaupasta. Kuinka moni on suomessa löytäny tän kyseisen merkin ja mitä mieltä ootte tuotteista?










No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡