Pages

Tuesday, January 17, 2012

First steps to new life

Nyt se alkaa! Kouluu ei oo enää ko muutama kuukaus jälellä ja sen jälkee alkaa uus elämä ulkona Suomesta. Dreams do come true! Elikkäs viikonlopun aikana tuli otettuu ny ensimmäisiä askelia kohti ens kesää. Aloin selvittelee kunnolla asioita, jotka pitäis hoitaa ennen ko päättää lähtiä yhtää minnekkä. Ja tulipa tilattuu samalla kyseisestä aiheesta kirja Suomi seuran sivuilta, nyt vaa pitää ootella et kirja tipahtaa postiluukusta sisää (:

Jotai työpaikkaa saattaa ehkä olla tiedossaki, meinaan kyl yrittää saaha töitä ensi Roomasta tai Rimineiltä, jostai paikasta mis vois ees pikkusen käyttää Englantii, mut jos ei muualta saa ni kylhä Ostelloo voin ain menn töihi, sen verta oon rakastunu siihe paikkaa ja kaupunkii ;) Nyt siis ollaan puhumassa muutosta Italiaan, jota oon odottanu niin paljon, toivottavasti kaikki menee hyvin ja tää unelma tulee täyttymää!

Italialaisuutisia taas kerran, tänne mein luokse saapu eilen uusia Italialaisia vaihto-oppilaita, jote seuraavat kolme viikkoo tulee taas vietettyy Italialaisessa seurassa! käytii moikkaamassa niit tänää ja vähä suunittelemas mitä ne haluis tehä ja huomenna mennää leipomaa pullaa niitten kaa (:
Viimeset kaks kuukautta on ollu aika Italian täyteisiä, mut en valita, kivaa on ollu ja varmasti tulee olemaa (:

No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡