Pages

Monday, September 10, 2012

Marrakech, Marokko

Nyt tuli tehtyä jotain hetken mielijohteesta. Päätin lähtee kaverin kanssa Marokkoon sen sukulaisten luokse viikoks ens viikolla! En millään malttais odottaa niin pitkään, vaikka paljon kaikkee ehtii tapahtumaa, iskä ja äitipuoli tulee käymää ja pitää juosta töissä ja huomenna muutan kaverin luokse loppuviikoks joten ei ees asumuksesta tarvii maksaa (:

Takasin Marokkoon, elikkäs mennään sinne Marrakechiin ja ollaan sielä viikko. Ja jos ymmärsin oikein niin sielä on sen miun kaverin sukulaisen, serkun tai siskon häät ja mennään juhlimaan sinne.

Mielenkiintosen tästä matkasta tekee sen, että en pysty kommunikoimaan täydellisesti kenen kään kaa. Tää kaveri jonka kaa lähen puhuu Italiaa ja Arabiaa, ei yhtää englantia, niinko kukaa muuka Marokossa. Ja ite en puhu sanaaka Arabiaa, Italia luonnistuu jotenki, jos on pakko, eli nyt! saa nähä miten matkalla käy : D

Vihdoinkin pääsen toteuttamaa miun unelman! Oon haaveillu Afrikkaan menosta miltei neljä vuotta ja nyt se tapahtuu! En tosin iha oo menossa sinne minne olin suunitellu alunperin, Kenia tai Port Elisabeth, mut tääkin käy hyvin, en valita yhtää ;)




No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡