Pages

Thursday, May 2, 2013

IMT Hurricane - Creative & Digital Apprenticeships

Löysin jotain erittäin mielenkiintosta netistä, IMT Hurricanen nettisivut. Elikkäs siellä on tarjolla oppisopimus paikkoja valokuvaajalle. 

Tutkin noita sivuja koko illan ja huomasin et tuolla Paasikivi Opistolla opiskellaan aikalailla noita samoja asioita, eli suht hyvän perustan pitäis saaha ja sitte vielä lisää oppimaan sen oppisopimuksen myötä, jos nyt kävis niin hyvä onni, että sais paikan!

Tuolla toi oppisopimus aika ois vuoden verran ja palkasta sielä oli sen verran, että noin 100£ viikossa, kuukaudessa se tekis yhteensä 400£. Elikkäs pitäis tehä sillattein, että ei jäis ihan Lontoon alueelle vaan jonnekki ulkopuolelle ettei ois ihan kauhian kallista ja si vaikka vois yrittää ettiä jotain iltatöitä sen lisäks. Haaveilu siis alko taas, pidetää nyt kuiteski viel jalat maanpinnalla ja kahtotaa mitä tulevaisuus tuo tullessaa!


***

I found something really interesting on internet, website of  IMT Hurricane. There's apprenticeships for a photographers. 

I was searching that website the entire evening and I noticed that there's same subjects than in Paasikivi Institute. So I would get pretty good base for the apprenticeship, if I would have that good luck to get in! 

The apprenticeship would last for one year and the wage there was about 100£ in one week, so it would be around 400£ in a month. Not that much, so would be good to try to apply job for evenings and to get an apartment out of London. My dreaming started again, but I will keep my feet on the ground and let's see once again what the future will bring! 


No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡