Panna cotta on yksi miun lemppari italialainen jälkiruoka tiramisun jälkeen. Ja enään alle kuukaus kon pääsen takasin sinne syömään vatsan pulleaksi panna cotasta ja tiramisusta!
Panna cotasta tuli tällä kertaa erittäin makea ja varsinkin kon tein kinuski kastikeen siihen päälle, siitä syystä olis varmaankin kannattanu puolittaa tomusokerin määrää, ens kerralla ollaan viisaampia.
Pääruoaks tuli tehtyä ihania uunissa paahdettuja perunoita, kesäkurpitsaa ja porkkanoita
Panna Cotta
6 portion
3 Gelatin sheets
5dl Double or single cream
1 Vanilla bean
50g icing sugar
Place the gelatin sheets in a bowl with cold water for 10 minutes. Pour the cream into pot and mix with the icing sugar. Make a cut for the vanilla bean and put it into the cream, bring it to the boil. Squeeze the gelatin sheets from spare water and mix quickly with the hot liquid.
Take the serving dishes and pour. Let it cool down for 2-3 hours. Choose a topping of your choice
No comments:
Post a Comment
Feel free to leave a comment ♡