Pages

Tuesday, February 19, 2013

Brown Panna Cotta





Tein panna cottaa, ainakin miltein. Kon aloin tekemään sitä muistin et kaikki valkonen pulverisokeri oli loppunu, enkä jaksanu läksiä uusikd kauppaan. Melkein jätin koko panna cotan tekemäti, kunnes keksin jotain! Valkosen pulverisokerin sijasta käytin suklaapulverisokeria!

Pistin 'panna cotan' äkkiä pakkasee jämähtämää, et kämppis ehtii kokeilemaa sitä ennen ko menee töihin, ite en halunnu olla ensimmäinen joka kokeilee tätä luomusta, jotenki oli vähä epäileväinen olo kon sen väri muuttu ja en oo koskaa ennen käyttäny mihinkä tota suklaasokeria. 

Kaveri suostu maistamaa sitä ekana, mut käski miun maistaa sitä samantien kon se oli maistan sitä. Yhessä sitte todettiin, että hyvää oli, mut se oli kyl enemmänki vanukasta ko panna cottaa.. ehkä sen takia kon siihe ei tarvinu laittaa mitää kastiketta päälle. Ja ensimmäisen kerran kuulin et kämppis sano että ei tarvii lisätä nutellaa. Eli onnistuin erittäin  hyvin! (Unhotin muuten sitte ottaa siitä kuvan ko oli valmis) 

***
I did panna cotta, at least almost. When I started to do it, I realized I don't have powdered sugar, the white one, and I was too lazy to go to buy it. I almost didn't do it, but then I got the idea that Im trying out chocolate powdered sugar which I have. 

I placed the 'panna cotta' in freezer so it will freeze down faster and maybe it will be ready before my friend has to go to work. I didn't want to try it first, I was too suspicious about the color and the powdered sugar, never used it before so I really didn't know what it will be. But when my friend tried it, she said it was delicious. And first time when I hear her to say that it didn't need any nutella! I did awesome! 

No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡