Pages

Friday, February 15, 2013

Shopping Shopping SHOPPING!









Nyt on pakko myöntää, shoppailu tuntuu ihanalta! Kon ei oo pystyny niin hirveesti sitä tekemään näinä meinneinä kuukausina ja nyt kon menee kauppoihi sisään, huomaa että ei oikeen meinaa enää tulla tyhjin käsin kaupasta ulos.

Ja tosiaan, mie en ny niin hirveesti tykkää shoppailla. Käyn kaupoilla ja äkkiä kurkkasen jospa sieltä näkyis joku pilkistävä piste mikä vois olla kiinnostava ja jos sitä ei näy parin minuutin sisällä, en mie siellä kaupassa en enempää jaksa olla. Mut nyt on ollu vähä erillaista käytöstä... kiertelen ja joskus vielä kierrän uusiks, ettei vahingossaka jääny näkemäti.

Ehkä toisaan kannattaa pitää tällässia about puolen vuoden shoppailumattomuutta, paljon kivempi sit kon jaksaa oikeesti olla kaupoilla ja tuntuu et se on vähän niinkon jotain 'erikoisempaa'

Tänää käsiin tarttu, poskipuna KIKO'lta, Calvin Kleinin luomiväri, pipo (varaudun jos Suomessa on vielä kylmä ja viimestään sitte ens talvee varten), korvakorut ja sitten kon nyt otin kuvat noista niin sain viimein sen mokankin kuvaan.
***

Now I gotta admit, I love shopping! When you haven't been able to shop much in past months and now when I enter to a shop, I've noticed that I'm not coming out without bags. 

And I really don't like shopping much. I do go shops and I make a fast look, if I can see something what gets my attention in few minutes, if that won't happen, I'm not going to waste my time there any longer. But now it has been different... Im going around the shop slowly and make sure that I will see everything, I do the round even twice, I don't want to miss anything. 

Maybe I should do this more often, keep some strike of shopping, like about six months and then go back to shopping and it will be more pleasant and feels a little 'special

Today I bought, blush from KIKO,  eye shadow by Calvin Klein, hat (I'm preparing for Finland, if there's still cold and at least I will need it next winter), earrings and then I finally got the Moka on the picture. 

No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡