Pages

Wednesday, February 13, 2013

Dreaming of Australia







(Kuvat on otettu Italian San Benedetto del Trontosta viime kesänä, tällä hetkellä ei oikeestaan oo muita kesäsiä kuvia, joten päätin pistää nää kuvat tähän postaukseen)


Tänään tuli juteltua väärän kaverin kaa. Kerto, että aikoo muuttaa Lontoosta Austraaliaan ja arvatkaa vaan, kuka alko unelmoimaa Austraaliaan lähöstä?!

Mut nyt yritän pitää jalat maanpinnan päällä. Meen takasin Suomeen ja alotan opiskelun ja opiskelen loppuun saakka ja sitten sen jälkeen suuntaan uudestaan maailmalle uusien mahollisuuksien myötä.   Tuli kateltuu 'vahingossa' viisumeita sinne päin maailmaa... Hintaa oli ihan kiitettävästi, mut toisaalta maassa saa oleskella 12kk, saa lomailla ja tehä töitä välillä, ja autetaan ettimään ensimmäinen työpaikka ja sitten siinä oli kaikkee muuta pientä huvitusta ja hauskuutta samassa paketissa!

Miten mahtavaa ois päästä kokeilemaa surffausta, joulu kesällä aurinkoo ottaen, tapaamaa uusia tuttavuuksia, uusia mahtavia kokemuksia! No joo, pidetään tää unelmana ainaki vielä sen aikaa, että pääsen koulusta poijes ja kaikki aisiat järjetettyä


No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡