Pages

Saturday, February 16, 2013

Desigual Kilpailu

Jos joku joka käy tällä sivulla tykkää Desigualin tuotteista, kannatta osallistua kilpailuun tästä!

Tänää ettiskelin jotain uusia nettikauppoja (mitä vois vaan selailla) ja osuin Boozt.com sivulle. Ja siellä etusivulla oli linkki josta pysty osallistumaan tähän kilpailuun. Ja mahollisuus on siis voittaa mikä tahansa Desigualin tuote kyseiseltä sivulta.

Ja osallistuminen oli oikeestaan tosi helppoo. Ensin piti ettiä tuote minkä haluaisit voittaa, ja liittää linkki siihen tarkotettuun tyhjään laatikkoon ja sen jälkeen piti kirjottaa miks tykkää Desigualista ja sitten viimosena oma sähköpostiosote.

Ja jos en tuu voittamaan tota kyseistä laukkua minkä ite valittin voitoks, tuun aika varmaan tilaamaan tai meen kahtomaan sitä ihan Desigualin liikkeestä. Mutta sen verta oon ihastunut siihen laukkuun, että se on pakko saada!

***

If there's someone who sees this post and likes products of Desigual, be part of this contest here

Today I was looking for some new online shops (just for looking, not going to buy anything) and I found this web site Boozt.com. And on the home page there was a link to this Desingual contest. You can win the product you want on their site. 

And taking part of this contest was really easy. First you needed to search the product you would love to win, and paste the link on the blank box which is meant for this, and then you have to tell why do you love Desigual and the last thing you need to do is type your e-mail address. 

If I won't win this bag I chose to be the price, I will definitely order or I'll go to look for it on the store, but anyway I will get this bag somehow. I fell in love with this bag and now it's just a matter of time when I will get it.

Kuva: Täältä

No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡