Pages

Thursday, April 26, 2012

Eilistä ja tätä päivää

Eilen oli aivan ihana keväinen päivä. Aurinko paisto ja oli lämmintä! Ehkä se kevät alkaa lämpenemää kohta :)
Mut tosin se aurinko katos jo ennen tätä päivää, mut toivottavasti tulee pian takasin.

Ja eilen tuli miun toinen tilaus Hong Kongista. Ostin uuden, pinkin lataus johdon Iphonelle, se on ihana! Ihanan kirkkaan värinen. MI PIACE TANTO!
(Ja oli pakko laittaa uutta tilausta tulemaa, ehkä tän jälkee vähä rajottelen näit tilauksia) Mut sielt löytyy niin paljon kaikkee kivaa!!

Tää päivä ei oo ollu niin loistelias, mut pitäähä sitä vähä tasapainottavaaki olla, ettei kaikki oo ko elokuvasta. Elikkäs menin kouluu ja en kestäny olla siellä ja päästin pienen valitusvirren maikalle, päästin vaan kaiken ulos, ko tuntuu et kaikki valittaa ihan kaikesta nykyää, mikään ei oo hyvä. Joha se maikka alko rauhotteleen ja sanos et on miu portfolio ihan hyvä ja saan kurssin sillä läpi : D

Ja sitte ko kotia pääsin ni oli ihan kamala olo! Vatsatauti varmaankin, käväsin lääkärissä hakemassa saikkua ja sainki, mut sitte töistä, miu työnantaja alko valittamaa, että tein sen väärässä järjestyksessä, ko soitin eka työpaikalle, enkä opteamin toimistoo (tällä hetkellä oon siis vuokrafirman kautta töissä) no mut sain asian kuiteski hoidettuun... Ja lopuks päivän pelasti pakkasesta löytyny Ben & Jerry's Strawberry Cheese cake- jäätelö, tosin en uskaltanu sitä hirveesti syyä, sen että vähä maistoin :)

<3



1 comment:

  1. nice blog! spontaneous, good pictures and very sweet.
    I follow!
    my blog is http://natyfashionworld.blogspot.com.ar/

    ReplyDelete

Feel free to leave a comment ♡