Pages

Monday, April 16, 2012

Pimeyteen

Nyt vihdoin ja viimein sain jotain aikaseks. Menin takasin autokouluu tänää, suorittamaa pimeenajon. Oon soitellu autokouluu Tammikuust asti, ja nyt vast ne sai jotai aikaseks (ko soitin toiseen kouluun) ja hyvä näin, saan nää asiat hoijettuu ennen ko läksin Italiaan kesäkuun alussa, mut en kuiteska tuu saamaan korttia ennen ko läksin sinne, elikkäs asia pitää hoitaa vaikeemman kautta;
Pitää tehä valtakirja iskälle, et se saa haettuu kortin 27.6 aikasintaan ja sitte se pitää lähettää kirjattuna kirjeenä miulle Italiaan.
Ja sillä välin ko sitä miun pitkäaikasta korttia rakkaudella valmistetaan, miulla ei oo ajokorttia, elikkäs, jos poliisit pysäyttää miut ja halluu nähä miu ajokortin, saan sakot :< Mutta toivotaan, että ne ei halua pysäytellä miuu, ainaka sillattei et haluu nähä miun hienon kuvan ajokortissa :) tai muute saattaa tulla kallista ajamista.

Mutta pääasia, että oon saanu tän asian hoitoon ja hoidettua ennen lähtöä, ni ei tarvii uusia inssiä ja teoriakoetta (?) en oo iha varma mitä siin pitäs uusia. Ja toivottavasti en joudu ajamaan Italiassa ainaka ennen sitä, ko saan ajokortin! Pitääpä laittaa host mamalle viestiä ja kertoo tilanne... saas nähä mitä se sanoo, toivottavasti ymmärtää (tähän asti ainaki ollu tosi ihana ja ymmärtäväinen! :)


P.S. En tappanu yhtää peuraa tai ihmistä siinä harjotustehtävässä!! :))))

My Dream ;) 


No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡