Pages

Tuesday, August 14, 2012

Jotain uutta ja ihmeellistä...

... mutta ei niin toimivaa. Eilen Norwegian lennolla Helsinkiin päin mainostettiin, että kyseisellä lentoyhtiöllä on ensimmäisenä langaton internet yhteys lennon aikana ja kuinka liikemiehet ja miksei naisetkin, voi tehä töitä lennon aikana. Pitihä sitä sitte kokeilla, että kuinka se nyt sitten toimii, totta se oli että yhteys oli, mutta ei se toiminu ainaka miun koneessa yhtään! Tai sain avattua bloggerin 5 minuutin jälkeen ja siihen loppu netin kokeilu!

Lento laskeutu Helsinki-Vantaalle ja iskä tuli hakemaan kotia sieltä. Muuten kaikki on menny hyvin näinä parina päivänä mitä oon ehtiny tääl olemaan, mut täällä on kylmä! saa pittää hupparia ja kaulahuvia ja kunnon toppavaatteita päällä! Kyllä mie niin ootan että pääsen takasin sinne Italian lämpöön sunnuntaina (:

Pistän aina vähän väliä kon kerkiän jotain kuulumisia. Ja (vähän) huonolaatusia kuvia tulossa särkänniemestä, sieltä löyty aivan ihanan hellyyttävä mikro possu, jonka olisin oikeesti voinu viiä mukanani, mut ainaki vielä se o sielä särkänniemen kotieläinpuistossa... olis ollu niin ihana!


No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡