Pages

Saturday, August 11, 2012

Suomi, Here I come!

Nyt on tullu pakkailtua vähä tavaroita ja maanantain aamuna kohti Roma Fiumincinon lentokenttää. En oikeen tiiä ootanko vaiko en, vähän väliä tulee sellain tosi odottava olo, pääsee näkemää taas iskän pitkästä aikaa ja niitä vanhoja kavereita, mut si taas vähä ajan päästä tulee kauhian ahistava olo.

Jotenki se vaa on, että koti on täällä jossain maailmalla, tällä hetkellä ei oo tietoa misä, mut Suomi ei oo se paikka misä miun pitää olla. Ainaka tällä hetkellä, ehkä sitte joskus muutaman vuoden päästä tai pidemmä ajan päästä.

Mut nyt on Mac pakattuna laukkuun ja se menee suomeen siks aikaa kon se oikee paikka mihin haluun ja on mahollista asettua, sen jälkeen menen hakemaan sen takasin kotia + jotakin muita tärkeitä asioita.

Tavaraa on menny muutenkin tosi paljon roskiin, kaikki turhat vaatteet, misä on ees ykski reikä, lenti roskiin samantien. Kuitenki tuntuu siltä et laukku on täys ja painaa paljon! Sitä painoo on tosi vaikee saada alemmas enää tosta, koska en kuiteskaan voi heittää ihan kaikkee pois


Käsimatkatavarat jotka otan Suomen lomalle mukaan ja toi isompi laukku jää oottamaa tänne, että tuun hakemaan sen sunnuntaina, viikon päästä tai sitten maanantaina, en oo vielä ihan varma milloin pääsen hakemaan sitä. Sen jälkeen meidän matka jatkuu Folignoon jokskin aikaa... sen näkee sitten


  A BIG DISORDER! 




En vielä tiiä mitä teen kaikelle tolle tavaralle, kassit menee roskiin, se on varmaa, mut suurimma osan yritän saada vielä mahtumaan käsitavaroihin, jos ei muu auta ni si on vaa pakko pistää kaikki laukkuun ja kantaa niitä mukana. 

Rakas koneeni <3 

No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡