Pages

Wednesday, November 14, 2012

Hyviä ja huonoja uutisia

Eilen tuli iskältä tekstiviestillä vähän huonoja uutisia ja nyt si on liput varattuna Suomeen, tai ainakin pitäis olla, jos se iskä on saannu mitään aikaseks.

Pitää mennä tekemään sinne jotain mitä ei haluis tehä, sanomaa hyvästit yhelle rakkaalle ihmiselle. Mutta samalla Suomeen menossa tapahtuu myös hyviäkin asioita, kuten nään Iskän, miun koiran, äitipuolen ja parhaan kaverin! Tavallaan en jaksais odottaa 2,5 viikkoo mutta sitten ko tietää että toi ei niin kiva osuus on kans tulossa ni ei haluis sen tulevan niin nopiasti.

Mutta nyt siirryn viikonlopun tapahtumiin, kon en tiiä ehinkö hehkuttamaa sitä täällä ennen ko se tapahtuu. Mutta tämä tyttö läksii tutustumaan ihan uuteen kaupunkiin Italiassa, Milanoon! Muodin kaupunkiin ja mie läksn sinne lököpöksyissä ja reinoissa... en sentää, reinot jätän kotio, mut lökärit läksii mukaa yötä varten, ettei tuu vilu!
Ja tosiaan varmaankin laitan kuvia tulemaa seuraavaan postaukseen, viikonlopun jälkeen kon on takasin kotiuduttu ja kunhan vaan netti toimii!








No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡