Pages

Tuesday, November 20, 2012

Italian vikoja

En oikeen keksiny kunnon otsikkoo tälle postaukselle, mutta viime aikoina nyt kon ehtiny asumaan täällä jonkin aikaa jo ja on alkanu tarviimaan lääkkeitä sun muuta ja on pitäny lähteen käymään tuolla sairaalassa, niin siellä ei sitten toimi mikää. Tuntuu siltä ko lääkärit siellä ei jaksais tehä mittää.

Käytii kaverin kaa tänää siis sairaalassa, koska sillä oli vatsa niin kipee, että miltei ei pystynny kävelemäänkään. Mentii eka päivystykseen, siellä ne sanos et ootte vääräs paikkaa ja ohjas meijät toiseen osastoon. Siellä ooteltiin suht kauan ja loppujen lopuks lääkäri vaan sanos ''Mitä sie täällä teet, mee kotio ja odottele siellä että menee ohi''! Lähettiin kyl ton jälkiä kotia, ko kaverin piti menn töihin. Millonkoha täällä saa sitä hoitoa, sitten ko on miltei kuollu?

Käyään kyl uuestaan siellä joku päivä jos ei kipu läksi poijes, ja sillon kyllä vaaditaan että ne tekee ees jotai, koska ei toi mitään normaalia oo! Nyt tuli vähä negatiivisen puoleinen postaus, mut täällä ei oikeasti toimi mikään...



No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡