Pages

Friday, November 23, 2012

Tän Päivän Ihmeitä

Mitähä mie ny oon asunu päälle kaks kuukautta tässä asunnossa, Via Mazzini 88:ssa. Ja tänään ensimmäistä kertaa huomasin, että tää meijän talon väri on keltanen. Sitten kävin ensimmäistä kertaa tosa viereisessä frutteriassa ostamassa 6 perunaa! Nuita asioita en oo vielä kertaakaan tehnyt tai huomannu vielä kertaakan täälä oleskelun aikana.

Eipä oikee päivä muuten ollu mitenkää ihmeellinen, nyt jo olen kotona oottelemassa, että kämppis kotiutuis töistä (kon ees joku täsä taloudessa tekee jottain järkevää) ja si ehkä yritetään keksiä jottain tekemistä. Meijät molemmat nimittäin hylättiin täks päiväks ja joteskin koko tää pikkukaupunki on tyhjä, ainaki niistä tutuista kavereista, ei löytyn kettään tuolta kaupungilta.

Ja eilen tosiaan istuin päälle puol tuntia tuolla ulkona kylmässä! Unhotin aivame kotia ja kämppis päätti ottaa just siihen aikaan pitkän suihkun! Ja luulin etten unhohtais niitä enää sen jälkee, mut sama kävi tänää, onneks tosin keskellä päivää ja kävin vaan hakeen avaimen sen työpaikalta, että joskus on niin ilonen siitä, että asuu pienessä kaupungissa.



No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡