Pages

Tuesday, March 6, 2012

Happy Au pair!

Nyt se o viimein selvillä! Läksin Italiaan vuodeks. Tää tyttö ei meinaa pysyy millää housuissaan, oon niin onnellinen.

juteltu ollaan paljon sähköpostien avulla ja nyt lähiaikoina ollaan puhuttu suht paljon puhelimien välityksillä ja tänään juteltii skypen avustuksella ja sitte ois vielä ainaki sunnuntaina tulossa skype-puhelu, ja pääsen juttelemaa perheen pojan kanssa, jonka kaa tuun viettämää paljon aikaa (:

Elin lähössä oon kesäkuun alussa Rietiin, suht lähelle Roomaa. Paikka on pieni, mut eiköhän sieltäki löyä paljon kivaa tekemistä aina ko on omaa aikaa (:

Nyt vaa odottelemaa kesää, onneks täs on viel paljon tekemistä, töitä, koulu ja lopputyö! ja paljon kaikkee muitaki asioita viel hoidettavana ni eiköhä sitä koht huomee et lähtö on iha pia ;)
 Dreams coming true!

Buonanotte & Baci!

4 comments:

  1. Tykkään sun blogista, kun kirjoitat suomeks ja englanniks. Tosi hauska lukea! Kiva, kun kerrot Italiastakin vähän.

    Jos sua kiinnostaa jutella muiden aupparien kanssa, niin käy kurkkaamassa, olisko tää keskustelupalsta mieluinen: http://aupparit.keskustelu.info/index.php. Käyttäjiä siel ei vielä montaa ole, kun se on ehkä viikon vanha, mut mä oon ainakin löytänyt sieltä jo hyviä vinkkejä tulevaa aupair-vuotta varten.

    ReplyDelete
  2. Kiva kuulla et tykkäät lukee tätä blogii! (: Ja kiitti tost linkistä! Käyn kahtomas minkälainen paikka toi on. Uskon että on hyödyllinen ja pitäähä sinne saaha vähä lisää porukkaa ja eloo ;)

    ReplyDelete

Feel free to leave a comment ♡