Pages

Friday, March 16, 2012

Valmis!

Keskiviikkona oltii viettämässä iltaa kaverin luona, gastro messujen jälkee. Piettii hauskaa ja naurettii ja juteltii päättömiä juttuja, tosin syy siihen saatto olla se, et ihmiset oli pienessä maistissa ;)

Ja samalla kaveri kerto, et mein luokaohjaaja oli soittan sille aikasemmin päivällä ja kertonu et päättötyö pitäis olla valmis ja palautettu perjantaihin mennessä (eli siis tänäää!) tuli pieni paniikkii siinä ko tajusin että torstaina ei ollu hirveesti aikaa tehä sitä.
Sain muuten hyvää palveluu tolloi keskiviikkon, yks kaveri tuli hakeen miut kotoota, ko en miltei jaksanu läksiä sinne : D Ja toinen kaveri toi samalla kotia, ko se oli hakemassa muitaki sen kavereita, rillon karkkipäivilt.

Mut eilen aamulla sain tehtyy jonkun verran tota päättötyötä, meinas muuten hermot mennä, en oo mikää tekniikan ihmelapsi, en osannu käyttää kunnolla Wordia, se vaa ei jostai syystä toiminu niinko halusin, numerot hyppi sielä sun täälä ja tyhjiä rivivälejä ilmesty joka nurkan takaa, vaikken ees koskenu space nappulaa!

Ko kerroin kaverille että hermot tässä meinaa mennä ja tekis mieli lopettaa koulu iha vaa tän takia : D Se yritti alkaa neuvomaa miuu, otettii sitte kännyköillä kuvia koko ajan ja läheteltii toisillemme ja yritettiin kommunikoida niin että mieki ymmärtin mitä pitää tehä, mut ei siit tullu mitää, joten lähetin koko opinnäytetyön kaverille ja se teki siihe ne vaaditut asetukset : D Ihan kiva et on kaveri joka osaa auttaa ain ko on hätä ;)

Ehkä mie ny sittenki valmistun kesäkuun alussa!! (:

No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡