Pages

Thursday, December 10, 2015

Lomalta palailua ja Arkiruokaa

Nyt on päästy turvallisesti takasin Lontoon kotiin suomesta. Ja samalla on palattu töihin ja opiskelujen pariin. Tänään on onneks ollu lepponen päivä, menin Husk Coffee nimiseen kahvilaan aamupalalle ja jäin sinne vielä sen jälkeen opiskelemaan.

Husk coffee on aivan ihana pieni yksityinen kahvila, joka on vähän hippityylinen, mut aivan ihana paikka. Välillä siellä tulee käytyä turhan usein ja sen paikan henkilökunta tunnistaa miut jo erittäin hyvin sielä. Mut mikäs sen mukavempaa kon että saa erittäin hyvää palvelua ja välillä kon kävelee kahvilan ohi ne moikkaa sisältä!

Siinä samalla kon ois pitäny opiskella ajatukset harhautu vähän muille teille, mut siitä sain ihan loistavan idean. Muutamia vuosia sitten, n. 6 vuotta sitten käytiin kaverin kanssa oikeen urakalla Saksassa, kaikki lomat sinä vuonna suuntautu Frakfurttiin, kon siellä asui kaverin sukulaisia silloin, oli niin helppo päästä sinne vähän useemmin, kon ei tarvinut mitään muuta varata kon lennot. Siellä meidän lempiruoka oli ranskalaiset ja bearnais kastike! Ei ehkä kuulosta niin ihanalle, mutta meille se oli just parasta.
Päätin siis tänään tehdä Bearnais kastikkeen alusta alkaen itse, ensimmäiseks kerraks onnistu aivan mahtavasti ja tuli niin hyvää!

Valitettavasti kamera ei oo vielä kotiutunu lomamatkalta, joten bearnaiskastikkeesta ei tullu kuvia, kun kännykän kuvat näyttää ihan kauheille, jos joudun kuvat ottamaan sisätiloissa täälä asunnolla.
Mutta resepti tulee kuitenkin olemaan postauksen lopussa muiden kuvien jälkeen, sekä Suomen kuvia on tullossa tosiaan sitten kon saan sen kameran takasin kotia.





Nyt tuli vähän myöhässä, mutta 1.12.15 oli World aids day

Hollandaise Sauce

2 Egg yolks 
100g Butter 
1 Tblsp Lemon sauce 
1 tsp Mustard 
White wine vinegar 
1 Ice cube (if needed) 

Take a glass and a bowl and separate two egg yolks and melt butter. Place the bowl on top of a pot of simmering water. Add mustard and lemon sauce mix together well. Add butter little by little to the egg yolk and keep mixing all the time. If the mixture is starting to split add ice cube or little bit cold water. This little trick should save your Hollandaise sauce. In the end if the hollandaise is too thick you can loosen the sauce with white wine vinegar 



No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡