Pages

Monday, December 14, 2015

Miniloma Suomessa

Nyt sain vihdoin ja viimein kameran kotia poikaystävältä ja kuvat laitettua koneelle niit nyt saan jotain kuvia tännekkin.
Elikkäs suurinosa lomasta meni Seinäjoella, ensimmäistä kertaa kävin siellä. En usko että muuten olisi ikinä tullu käytyä siellä, jos sisko ei sinne ois muuttanut. Tosin tällä kertaa en sen kummemmin päässy kaupunkiin tutustumaan kuin peltoihin ja metsään lähialuueella


Ja seuraavista parista kuvasta kreditit saa poikaystävä, joka kuvat on ottanu Iphonella


Mutta siis se kaikkein tärkein asia koko lomassa, siskon vauvan, joka synty muutama kuukaus sitten! Ensimmäisen kerran näin sen vasta nyt, mutta on aivan ylisulonen.
Ristiäisissä tytsy sai nimekseen Aada ja samalla sekunnilla kun pappi kasto pään, alkoi ihan kamala huuto. Kyllä se itku loppu kon kylmän veden säikähdyksestä selvisi



Tosiaan, toiseksti tärkein melkein unohtui tällä kertaa, Onni. Sillä oli taas niin kauhia kiirus joka paikkaan ja paikoillaanhan ei meinannu millään pysyä. Mut on se niin ihana hali-nalle, rapsutuksista ei meinannu millään tulla tarpeeks, aina vaan ois pitäny jatkaa niin kauan kuin herra olis halunnu. Harmi vaan, että kumpikin, Aada ja Onni piti jättää suomeen.



Ja nää viimeisimmät kuvat on lennoilta, ensimmäinen on kon oltiin saapumassa Helsinki-Vantaan lentokentälle päin ja sitten kon oltiin justiinsa noustu matkalla takasin Lontooseen päin. Jotain positiivista löysin kotiin paluussa, että täälä sentään näkee paljon enemmän aurikoa kon n. 5 tuntia päivässä.






No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡