Pages

Tuesday, May 22, 2012

Pala välimerta takapihalla

Käytiin pari päivää si puutarhaliikkeessä, tai mikä ny ikinä si onka, plantagenissa kuiteski. Mukaan tarttu monia kasveja ja kukkia, aika turhia miun mielestä, ne kuolee kuiteski poijes ko aurinko alkaa paistaan eikä kukaa muista kastella niitä.
 Mutta löysimpä mieki sieltä jotai mitä halusin. Tästä puskasta tulee ulkomaat mielee, joku kreikka tai jotkut maat sieltä päin. Tiesteski se oli pakko saaha kotia, koska Kreikka on ihana paikka, tuun aina rakastamaa sitä maata, vaikka Italia o vallottanukki ny miu sydämmen ;)

Ja ko oltiin kierretty kaikki paikat ja menossa kassalle päi maksamaa mein isoa peräkärryllistä erillaisia puskia, huomattiin jostaki lapusta, että tää kasvi minkä mie valittin on välimerenkasveja! Nyt on puska istutettu takapihalle ja aina ko sen näkee tulee kiva olo, jotain kivaa sieltä kaukaa välimereltä on päätyny mein takapihalle : D










Tänään muuten tuli käytyä Jumbossa kaverin kaa. Ja nyt on (luultavasti) hankittu kaikki tarpeellinen mitä tarviin ennen lähtöä. Vielä ko sais ton matkalaukun sallittuihin painorajoihi, ni ois jees! Onneks on 12 päivää aikaa sumplia sitä, ehkä vielä joskus se onnistuu (: 

No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡