Pages

Wednesday, May 9, 2012

Vauhtia ja pärinää

Nyt oon saanu paljon aikaa parin viime päivä kuluessa. Tänää kävin hoitamassa viimeset autokouluasiat, kävin tekemässä II -vaiheen, vihdin ajoradalla. Oli kauhee paniikki eilen illalla pääsenkö koskaa ees perille sinne, on pari kertaa nähty ettei miun suuntavaisto oo kovi hyvä :) 
Iskä käski lähtee ajoissa, 1,5h aikasemmin ko piti olla sielä ja tieteski täl kertaa löysin samantie perille ja olin siellä jo vähä yli 7. Oottelin sitte sen 40 min siellä ja sitte lähettiin päristelemää autoilla! 

Kerranki sai kokeilla painaa ihan täysii jarrut pohjaa ja pistää auton pyörimää, sellain pien sääntö kyl oli et piti pysyy radalla ja max nopeus oli 60 km/h, muuten ois päätyny äkkijarrutuksis ojaa. Loppujenlopuks päivä oli ihan kiva, vaikken ny nii innolla tota odottanukka, mut nyt se on hoijjettu alta pois (: 

ja nähtii siellä ihan kamalia kuvia eri kolaritilanteista! Ne kuvat pisti oikeesti miettimää ja tänää en ajanu kertaaka ylinopeutta! ehkä niist kuvist oli hyötyy, toivottavasti! Ne kuvat oli oikeesti aika järkyttäviä ;o 

Mutta sitte kivempiin asioihin! Kävin pankissa tänää, nostin rahaa ja sain hoijettuu pankkiasioita mitä tuun tarvitteen Italiassa oleskelun aikaan, nyt o muutama asia vähemän hoijettavaa. Silti tuntuu, et tekemistä riittää vaiks kuin paljon ja ongelmia vaa tulee lisää, mut onneks ei oo mitää suurempia, pienellä selvittelyllä niistäki selviää :) 

Ja tänään oikeesti tuntu niin kesältä! Lämmintä ja aurinkoo <3 Huomenna sitte kuulemma pitäis sataa vettä ja räntää :// Onneks oon töissä koko illan ni ei tunnu kamalalta olla töissä lämpimänä päivänä ;) 


Mama osti miulle ihanan valkosen kukan :3 


No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡