Pages

Sunday, May 6, 2012

Viimeset rutistukset

Huomenna miulla on viimetteet kokeet koko Omniassa, ainaki tällä alalla. Toivottavasti pääsen läpäsen matikan, en meinaa enää menn takasin syksyllä tekeen sitä koetta, jos ny en pääse läpi. Mut toivotaan parasta, matikkaa tehty 5 tuntia tänää, eiköhän se oo tarpeeks.

Tänää aikasemmin päivällä tein kivan löydön päättäjäis mekolle! Ostin kivan kaulakorun siihen, enää puuttuu vaa laukku. Joku kiva pitäis löytyy, ei liian kallis ja oikeen värinen. Välillä tuntuu et on iha mahotonta löytää sopivia asusteita ko oikeesti tarvis, onneks täs on viel 4 viikkoo aikaa ettii sitä sopivaa ;)

Nii ja huomenna pääsen taas pitkästä aikaa päristelemää autokoulun autolla!! Arvioiva ajo on huomenna, saas nähä mite menee : D En oo mikää maailman paras kuski, mut onneks sentää osaan käyttää autoo. Ja sitte torstaina pitäis ossaa ajaa Vihtiin? En oo ees varma mihkä pitäis ajaa : D soittelen si niille autokoulun maikoille ko löyän itteni tampereelta tai turusta... Miul on ihan paras suuntavaisto. Yks päivä viime viikolla piti ajaa munkkivuoree rokotusta varten, päädyin Hyrylään ^^


Voisin laittaa mekostaki joku päivä kuvan, jos vaa saan aikaseks. Mekko tosin ei oo mikää juhlamekko, en viittiny tuhlata hirveesti rahaa mekkoon, jota tuun käyttämään vaa kerran, kun sen rahan voi käyttää järkevämminki, tarpeellisiin tavaroihin mitä pitää vielä hommata ennen maailmalle lähtöö :)

No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡