Pages

Tuesday, July 3, 2012

English exercises

Nonii nyt keksin jotai uutta tekemistä Mariolle, etin netistä erillaisia englannin kielisii pelejä ja onnistuin löytämää yhen sivun joka on tarkotettu ihan englannin opiskeluun! Toivottavasti ne ei oo iha liian helppoja sille.

Mut sentäs jotai vähä erillaista tekemistä, saa olla koneella ja tehä kaiken maailman tehtäviä. Ne on iha oikeesti ihan kivoja, pelasin niit ite reilu puoltuntii! tosin en tiiä johtuuko se siit et oon aiva liian lapsellinen : D mut ko Mario tulee kotia Roomasta ni näytän ne ja katon mitä se tykkää niist (:

Nyt pitäis menn kauppaan tai apteekkiin ettimään sellasta jotai teippiä, mikä pysyy iholla, en ees oikee tiiä mikä se o suomes ja ny pitäis läksiä ettimään sitä Italian kielellä... saas nähä mitä saan aikaseks, mut muutamana viime päivänä oon saanu oikeesti asioita hoidettua italian kielellä, joten en usko että on ihan mahoton onglema... toisaalta sillon oon kyl tienny mitä haluun on vaa pitäny löytää oikeet sanat ja ko ny ei oo ees sanat tiedossa... nooo mutta murehditaan vasta sitten ko ei onnistu.



Kuva: http://learnenglishkids.britishcouncil.org/en/kids-games

No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡