Pages

Monday, July 30, 2012

Epävarma kaikesta

Nyt on viime päivinä tullu sellain olo, etten tiiä onko tää perhe oikee miulle. Töitä en tee paljoaka, ei johdu kylläkään siitä ettenkö haluais, mut tää poika on hemmoteltu, eikä ikinä haluu tehä mittää. Miun tehtävä on opettaa englantia sille, mut sitä ei kiinnosta ollenkaa ja aina soittaa vanhemmille, ettei jaksa tehä mitää. No nyt oon alkanu saamaan valituksia siitä ko mitää edistystä ei oo alkanu tapahtumaa, no ei kai sitä tuukka, jos se ei suostu tekemää mitää...

Ja jotai vaikeuksia perheen isän kaa, en oo ollu kon muutaman kuukauden täs perheessä, mut ongelmia tuntuu tulevan lisää koko aika... en oikeen tiiä mitä tekisin, tekis mieli ettiä uus perhe, mut en taas tiiä miten sen ilmottais tälle perheelle ja aina sen perheen ettiminen ei oo nii helppoo, mut sen tiiän että Suomeen en haluu menn takasin, pakko keksii joku muu ratkasu.

Kumpa vaa tietiäisin mikä ois oikee ratkasu. Mut toisaalta en oo ollu kon vaan pari kuukautta täs perhees, asiat voi muuttuu paremmiks... tai si huonommiks.
Mietin kuiteski asioita vielä Suomen loman yli ja puhun vaiks asiasta äippäpuolen kaa, se keksii yleensä suht järkeviä ratkasuja (:

2 comments:

  1. Oioi kauheeta:/ Jutellaa jossai vaihees fb enempi?
    Tsemppiä murunen<3

    ReplyDelete
  2. joo, jutellaa vaa.. ehkä iha hyvä jospa se vähä auttais selkiyttämää ajatuksei, ko saa puhuu jollekki

    ReplyDelete

Feel free to leave a comment ♡