Pages

Monday, July 9, 2012

San Benedeton koti

Elikkäs nyt mennää Iphonen voimin, kameran laturi jäi Rietiin ja akku tuli käytettyyn loppuun Riminillä... eli kuvat ei oo parhaimmasta päästä, mut sentää ees on jotain kuvia (:

 Meillä o tosa kerrostalossa kaks asuntoo, toinen pienenmpi asunto on toisessa kerroksessa ja se missä asutaa enempi o 7. kerroksessa. Ja kaik kuvat on siitä isommasta asunnosta, kon en oo ehtin vielä ottamaan mitää kuvia pienemmästä kämpästä.

Mie nukun siinä pienemmässä asunnossa sohvalla, siinä on siis vaan yks huone ja oleskeluhuone. Ja erittäin tehokas ilmastointi! Tälläkin hetkellä istun täälä villatakki päällä :D Onneks tajusin ottaa ees jotai lämpösei vaattei (:




Sunnuntaina, eli eilen Riminiltä kotia tullessa eksyin vahingossa yhteen kauppaan, kon lähin ihan liian aikasin, mut tarkotuksella, ko ei oikee ollu tietoo mihin päi sitä ois pitän menn ni varasin tarpeeks aikaa.  Ja sitten tietenki siinä kaupassa oli alennusmyynnit meneillää ja mukaan tarttu JLO'n nahkalaukku <3 ! 


Tosiaan tää asunto on ihan sininen! : D Vessapaperista alkaen kaikki on sinistä. Mut si siellä o jotai ihme kohtia (siltä ko rakentaminen/remontointi ois tehty tosi huonosti) misä o valkosta ihmepaikoissa. Sit kans löytyy pieniä yksityiskohtia mitkä o valkosia, mie tykkään tost asunnost, voisin asuu tääl pitempääki! 









Tänää tein pitkästä aikaa oikeestikki töitä! Ja oli kivaa : D saatiin aikseks tyynysota jota jaksettii leikkiä/sotia miltei tunti! Ja sitä ennen tehtii pikkusen englantia. Marioo ei saanu mitenkä tänää tekemää niitä tehtäviä, si vaa liimailtii sanoja kirjaan, joka oli iha liian helppoo, mut nyt o kesä ni ei piä ottaa kaikkee nii vakavasti ;)


No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡