Pages

Wednesday, July 18, 2012

Last weekend



Nyt on ollu viikonlopusta hiljaiseloo täällä, mut ei oo ollu mitää järkevää postattavaa ni en oo sitte tehny mittää.

Viikonloppu tuli ja meni nopeesti, liian nopeesti! Tapahtu kaikkee kivaa ja ei niin kivaa, kuten vanhat äijät kyselee, jos haluis läksiä sen hotellihuoneeseen...
Mutta kuitenkin törmäsin yhteen kaveriin Folignosta, joka tosiaan oli yllätys molemmille. Ko törmättii kumpika ei oikee tienny mitä ois sanonu tai tehny, seistii siinä vaa hiljaa hämmästyneinä, se tilanne tuntu joteski nii tyhmälle näi jälkee päi ajatellen : D

Illalla kuiteski nähtii ja mentii oluille ja kierreltii ympäri San Benedettoo juttellen iha kaikkee ja yritettii ettiä jotai hauskanpitoo, mut ei löyetty mitää, joka muuten oli tosi outoo, koska viikolla joka ilta oli jotai tekemistä ja ihmisii oli iha liikaaki ain välillä! No mut si sen kaverin kaveri soitti ja lähettii autolla kiertelee jonnekki ja saatii hyvää musiikkii!
Ja sunnuntai meni siihe et nukuin miltei koko päivän kon olin kotiutunu.

Ja nyt ollaa jo puolivälis viikkoo ja katotaan leffaa Marion ja Egerian kaa, englanniks, tosin siin on italiankieliset tekstit, mut leffa on joteski tosi tylsä, en jaksa kahtoo sitä : D Ja lupauduin viemää noi kaks jätskille, joku päivä täs ko saan vaa rahaa (:

Ja oon ihan täysin rakastunu Italialaiseen kahvinkeittimeen, moccaan! Aivan mahtava keksintö, sydän sille <3 Pakko sellain on kai josaki vaihees hommata.










No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡