Pages

Friday, November 18, 2011

Paranormal friday

Tänää meil ei ollu kovin pitkä koulupäivä, päästiin kotia jo 10am. Mietittii siin si kaverin kaa mitä tehtäs loppupäivän, ko aikaa oli koko päivä. Myö päädyttiin meille, ja syötiin suklaapastaa, joka ei sit loppujen lopuks ollu nii hyvää mitä ois voinu olla, mut tulipaha kokeiltuu ja ei tarvii enää ostaa lisää : D 
 Ja josaki vaiheessa myö mentiin nukkumaa muutamaks tunniks, ko oltii nukuttu miltei kaik tunnit koulussa, tai no ne muutamat mitkä myö siel oltii. Nukuttii siinä si pari tuntii ja sen jälkee päätettii kahtoo mitä leffoi pyörii täl hetkel leffoissa. Päädyttiin Paranormal activity 3'n. 
Ja ostin muutes leffaliput ensimmäist kertaa netist : D oon ain vaa varannu niit ja huomattii et tää oli nii paljo kätevämpi tapa, ei tarvii  menn jonottelee sinne tuntii aikasemmi hakemaa niit lippui (: 

Ja siit leffast viel, se oli aika pelottava ain välil, tai tuli säikähettyy aika mont kertaa, ko ne kohtaukset tuli nii yhtäkiä! Mut se oli iha ok, ei ny nii hyvä mitä mie olin kuvitellu, mut iha katottava. 



Ja huomen ois tiedossa työkeikka koulun ravintolas, ei kiinnostais yhtää mennä sinne, mut pakko ja sit saan hoijettuu sil miun työssäoppimisen. Tai ne puuttuvat tunnit mitkä on pakko tehä, muuten ei tuu valmistumis paperei keväällä. 
Nyt kohta viel sauna päälle ja sinne rentoutumaa, vaikken ees tykkää saunasta, mut kyl sinne ain välil jaksaa raahautuu (: 

 

No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡