Pages

Saturday, June 16, 2012

Foligno, Home sweet home

Nyt o synttärit juhlittu ja muutenki pietty hauskaa Quintanassa. Join puolikkaan coronan ja lasin valkkaria, huikee saavutus miulle ko en tykkää kummastaka ja tänää pitäis kitata viel lisää viiniä naamaa.. saas nähä kui mont lasia/huikkaa saan tänää ales : D

Ja miltei kaikki kaveritki o käyty läpi moikkaamassa, ainaki ne läheisimmät :) Muutama päivä o viel aikaa olla tääl, mut si pitää taas jättää tälle paikalle hyvästit :( Folignosta lähteminen on aina ollu iha kamalaa, saa nähä miten ny käy. Mut toisaalta nyt se o iha erillaista ko muilla kerroilla, koska en kuiteska oo menossa nii kauas täst paikast, voin tulla aina takasin ko haluun!

Koht käyn napaamassa pari kuvaa noist quintanan lipuista. En oo itekkää täysin iha ymmärtäny mikä juttu tää on, muutako et pitää juua paljon viiniä ;D Mut tärkeintä on et hauskaa on tullu pidetyyn! (:

P.s Kuvat on ny Iphonessa, mut unhotin kokonaa et se johto minkäläpi saisin ne koneesee on rikki ja miul ei oo ko se yks johto mukan, mut pistän kuvat tulemaa perästä heti maanantaina kon pääsen kotia!





Elikkäs nyt vihdoin sain kuvat muutamien rionien lipuista. Punanen lippu valkosella ristillä oli voittaja nyt kesäkuussa ja quintana on taas si syyskuussa, saa nähä kuka silloin voittaa ;)



No comments:

Post a Comment

Feel free to leave a comment ♡